Romerske mynter

Romerske mynter
Ca. 1 minutters lesetid

Romerriket var kjent for sitt store utvalg av mynter. Romerske mynter ble preget i store mengder og sirkulerte bredt i hele imperiet.

Romerske mynter ble laget av en rekke metaller, inkludert gull, sølv, bronse og kobber. Designene på myntene var ofte ganske forseggjorte, og populære motiver inkluderte skildringer av guder, gudinner, dyr og mytologiske scener.

Mens romerske mynter ikke lenger preges, er de fortsatt et populært samleobjekt på grunn av deres historiske betydning og vakre design.

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Kanskje du vil bidra med den første?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *