Vikingene

vikingene
Ca. 1 minutters lesetid

Vikingene sin historie er en historie om erobring og utforskning. I århundrer vi omtaler som vikingtiden, terroriserte disse voldsomme krigerne Europa, og seilte vidt og bredt i sine langskip på jakt etter plyndringsgods.

Men vikingene var også dyktige handelsmenn og håndverkere, og deres reiser førte dem langt utover Skandinavias kyster. Faktisk hadde vikingene omfattende kontakt med det østlige romerske riket, og mange tjente som medlemmer av eliten Varangian Guard (Væringgarden).

Vikingene var et komplekst og fascinerende folk, og arven deres fortsetter å intrigere og fascinere mennesker over hele verden.

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Kanskje du vil bidra med den første?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *