Er du lidenskapelig opptatt av romersk historie? Har du kunnskap, innsikt eller fascinerende fortellinger du bare må dele? Da inviterer vi deg til å bidra med innhold til plattformen vår.

Hvorfor bidra til Romerriket.no?

Ekspertise: Vis frem din ekspertise og lidenskap for romersk historie, og bygg et rykte innen feltet ved å få navnet ditt fremhevet under artiklene du kontribuerer.

Samfunnsengasjement: Delta i diversifiseringen av kunnskap om Romerriket, slik at lesere får et nyttig alternativt oppslagsverk til Wikipedia og Store norske leksikon.

Global rekkevidde: Ta del i å utvikle en referansekilde som allerede brukes av titusenvis av elever, lærere og historieentusiaster verden over.

Hva ser vi etter?

Vi tar gjerne imot bidrag i ulike formater, inkludert artikler, essays, forskningsfunn eller til og med skoleoppgaver tilknyttet romersk historie, siden alt av tekster blir kvalitetssjekket før publisering. Enten du er en akademiker, historiker eller bare noen som er dypt fascinert av emnet, oppfordrer vi deg til å dele ditt unike perspektiv.

Retningslinjer for innsending

Originalitet: Send inn originalt innhold som ikke har blitt publisert andre steder.

Dybde og nøyaktighet: Sørg for at innholdet ditt er godt undersøkt, nøyaktig og tilfører verdi til publikums forståelse av romersk historie.

Relevans: Fokuser først og fremst på å gi en enkel innledning til de mest sentrale punktene rundt et emne. Deretter kan du tilføre mer “esoteriske” detaljer for spesielt interesserte.

Ved å følge disse retningslinjene støtter du vår innsats med å gjøre romersk historie levende for våre lesere.

Slik sender du inn

Hvis du er klar til å bidra, vennligst send det foreslåtte emnet eller et kort sammendrag av innholdet ditt via kontaktskjemaet nedenfor. Redaksjonen vår vil da vurdere innsendingen din og komme tilbake til deg med tilbakemelding og ytterligere instruksjoner.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Takk for at du vurderer Romerriket som en plattform for å dele lidenskapen din for romersk historie. Vi ser frem til å samarbeide med deg.

Med vennlig hilsen,
Frode Osen
Ansvarlig redaktør
Romerriket.no

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!