Ca. 3 minutters lesetid

Personvernerklæring for Romerriket.no

Romerriket, tilgjengelig på https://romerriket.no/, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personverndokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Romerriket og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn i Romerriket. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn
Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedleggene du sender oss, og all annen informasjon du måtte velge å oppgi.

Hvordan vi bruker informasjonen din
Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert for å:

Tilby, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere
Sende deg e-poster
Oppdage og forhindre svindel

Loggfiler
Romerriket følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons
Som alle andre nettsider bruker Romerriket “informasjonskapsler.” Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Google DoubleClick DART Cookie
Google er en av tredjepartsleverandørene på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til våre besøkende basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder på internett. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke personvernreglene for Googles annonse- og innholdsnettverk på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonsepartnere
Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Våre annonsepartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne retningslinjer for personvern for sine retningslinjer for brukerdata. For enklere tilgang har vi hyperlenket til personvernreglene deres nedenfor.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Amazon

https://affiliate-program.amazon.com/help/operating/agreement

Advertising Partners personvernregler
Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonsepartnerne til Romerriket.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Romerriket, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Romerriket ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern
Romerrikets retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer.

Sist oppdatert 5. oktober 2022 av Frode Osen

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!