Har du spørsmål eller kommentarer, eller ønsker du å dele din egen kunnskap om romersk historie? Vennligst ikke nøl med å kontakte oss. Vi setter pris på enhver mulighet til å samarbeide og utveksle tanker med vårt fellesskap av historieentusiaster.

Hvis henvendelsen din gjelder en eksisterende artikkel, skriver du i kommentarfeltet under artikkelen. Andre spørsmål kan du sende til romerriket@gmail.com.

Vi svarer på henvendelser så raskt vi kan.

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!