Kjente personer fra antikken

Kjente personer fra antikken
file word
Ca. 1 minutters lesetid

Mange kjente personer fra antikken kom fra enten Athen eller Roma. Athen var hjemsted for så store tenkere som Sokrates, Platon og Aristoteles, mens Roma produserte slike legendariske skikkelser som Julius Cæsar og Cicero.

Disse to byene var imidlertid ikke den eneste kilden til innflytelsesrike mennesker i den antikke verden. Andre bemerkelsesverdige figurer kom fra steder som Kartago, Sparta og Konstantinopel. Det alle disse menneskene hadde til felles var en dyp innvirkning på historiens gang.

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Kanskje du vil bidra med den første?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *