Suetonius

Suetonius
Ca. 1 minutters lesetid

Suetonius var en romersk historiker som levde i den tidlige keisertiden. Han er mest kjent for sitt verk The Twelve Caesars, en detaljert beretning om livene til de første tolv keiserne i Roma.

Suetonius ble født inn i en velstående familie og fikk en grundig utdannelse. Han begynte sin karriere som advokat, men gikk senere over til å skrive. I tillegg til The Twelve Caesars skrev han også en historie om Roma og en rekke andre verk.

Selv om skrivestilen hans ofte ble kritisert, gir verkene hans verdifull innsikt i personlighetene og hendelsene i det gamle Roma.

Suetonius døde rundt år 122 e.Kr.

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Kanskje du vil bidra med den første?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *