Romere

Romere
Ca. 1 minutters lesetid

Roma, en av historiens mest spennende og kjente sivilisasjoner, har produsert noen av de mest gjenkjennelige skikkelsene i den klassiske antikken. Romere som Julius Cæsar, Marcus Antonius, og Brutus er bare noen få navn som umiddelbart gjenkjennes fra Romas storhetstid.

Liste over kjente romere

Nedenfor finner du en liste over noen av de mest populære romerne.

 1. Julius Cæsar
 2. Marcus Antonius
 3. Pompeius
 4. Brutus
 5. Gaius Marius
 6. Belisarius
 7. Suetonius
 8. Appius Claudius
 9. Aulus Plautius
 10. Tiberius Gracchus
 11. Cicero
 12. Livia
 13. Vergil

Lignende temaer

P.S. Folk spør meg ofte, hvis jeg bare kunne velge EN bok å lese om romersk historie, hvilken ville det vært? Svaret mitt er alltid SPQR av Mary Beard. Dette er DEN BESTE BOKEN for å få en engasjerende og omfattende oversikt over romerne, og dekker 1,000 år av deres EPISKE historie. Enten du er helt fersk på temaet eller en ekspert er jeg sikker på at du vil like den. Klikk her for å lytte til den norske lydboken nå med en 100% GRATIS prøveperiode fra BookBeat!

Notis: Ved påmelding kommer du til å bli spurt om å oppgi bankkort, men dette er kun en formalitet. Kortet ditt blir ikke trukket noe som helst, og du kan fint avslutte medlemskapet før prøveperioden er over. Også: Hvis du bestemmer deg for å kjøre på og lytte til boken etter å ha klikket på lenken ovenfor kommer jeg til å motta en liten provisjon. OG… Som regel vil du motta et unikt tilbud. Vinn/vinn! Bøkene jeg anbefaler er de jeg personlig har lest og virkelig tror du kommer til å digge!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Kanskje du vil bidra med den første?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *